Läsvärt

1. Ladda ner en QR-app i din telefon.

2. Scanna QR-koden ovan med appen.!

Min vision är att bidra till att fler hästar

och människor mår ännu bättre!

Håranalys

Känner du dig trött och hängig eller upplever du att din häst ej är i sin fulla potential? Hur ver du om du eller hästen får i sig de vitaminer och mineraler som behövs för att fungera på bästa sätt?

Håranalys är en metod för att mäta kroppens mineralstatus och därigenom upptäcka brister eller överskott. Håret avspeglar kroppens intracellulära tillstånd, dvs vilka ämnen som tas upp respektive utsöndras av kroppen.

 

Jag har under många år gjort håranalyser på hästarna samt fått fantastisk feedback som har hjälpt oss vidare med träning efter att minera varit i balans. Därav kan jag varmt rekommendera det.

 

Vill du göra en håranalys? Antingen på människa, häst eller hund.

Klipp nära huden – eller på häst, ryck manen så du får med hårsäcken. Är det på människa och du har färgat, så går det bara att göra på utväxten...

Lägg i ett vanlig kuvert, håren i hushållspapper. Skriv en lapp där det står:

- kön

- ålder

- ditt namn

- telefonnummer

- Fullständig analys 600 kr

 

Skicka till:

Cecilia Oscarsson

Samstorp 406

655 93 Karlstad

 

SMS:A sedan 0709-18 80 00 för att boka tid, skriv när du sände in ditt hårprov.

När du fått din bokade tid ringer du mobilnr ovan!

Ta fram papper och penna för du kommeratt skriva för fullt under samtalet (inget papper sänds, utan endast det du skriver. Samtalet tar max 30 min. Skriv gärna ner några frågor innan samtalet. (Det är så prisvärt pga att det ej är administration).

Sätt in 600 kr på BG 5716-8064 innan samtalet!

 

Detta kan vara första steget varför det ej har gått så som du hade tänkt med din häst. Här får du en analys som hjälper dig hitta verktyg så att magen och kroppen är i bästa balans. I samtalet kommer du att få feedback om vilka obalanser som finns i hästen just nu, samt tips på åtgärder.

/ Lisbeth Börjesson

 

Varför tar du de beslut som du tar i livet?

Vad är det som gör att du väljer det ena och ej det andra?

 

Många av dina beslut tar du i ren reflex - du tänker ej medvetet utan du kör på och fattar ett beslut eller agerar med autopiloten. Men VAD är det som får dig att välja det du gör?

Vill du bli medveten om varför du väljer det du gör? Först när du är medveten kan du välja att göra en förändring eller att medvetet fortsätta.

 

1. Här är en värderingskortlek som du kan spela och lägga tillsammans med en vän. Det ska vara i en avslappnad miljö och det finns inget rätt eller fel.

2. Du lägger upp tre rubriker framför din vän.

Hon/han ska vända på korten och läsa ordet - samt snabbt utan att tänka lägga kortet i någon av de trö högarna:)

3. Detta är början och första steget - det kommermera... Läs reglerna både för enkel och fördjupad läggning när du har köpt kortleken.

 

Målet med övningen är att du kommer att bli medveten om vad det är som styr att du gör det du gör i dina val. Du kan välja att lägga övningen om en relation, ett inköp, en arbetssituation osv...

 

80 kort i smutstålig lackad ytbehandling.

Pris: 199 kr

Beställ - www.hastcoach.se

Dela gärna med dig! © Säker Hästhantering 2012 - www.ljb-naturalhorsemanship.se - www.hastcoach.se